your ads here

advertisement

Obchod

Showing 17–32 of 63 results

  • Najvzácnejšie cabernety

    Najvzácnejšie cabernety

    Táto kolekcia našich najvzácnejších cabernetov pre všetkých náročných! Vína, ktoré Vás presvedčia, že aj na Slovensku je možné vyrobiť mohutné červené vína! Svetová someliérka Nr.1 dala dvom z nim hodnotenia 16 a 16,5 b.!

    Degustačný set obsahuje:

    Cabernet sauvignon 2009

    Cabernet sauvignon 2012

    Cabernet sauvignon 2013

    Viac o našich cabernetoch sa dočítate tu:
    https://www.fundusregius.sk/sk/masterclass-jacikova-vinica/

    99,90 
  • Cabernet sauvignon rosé 2018 vypredané

    Cabernet sauvignon rosé 2018 vypredané

    Polosladké rosé vyrobené v limitovanej edícii v nefiltrovanej verzii. Hrozno bolo oberané až v polovici novembra 2018. Víno s krásnou vôňou jahodového džemu. Chuť je opäť popretkávaná tónmi vanilky a sladkej smotany. Vynikajúci partner k ovocným dezertom a hydinovým špecialitám.

     

    9,90 
  • Cabernet sauvignon 2016

    Cabernet sauvignon 2016

    Vôňa s nádychom čiernych ríbezlí, zrelých višní, muškátového orieška, škorice a klinčekov. Cabernet jemne zemitý a herbálny. V chuti šťavnatý, ovocný, vyvážený s hravou kyselinkou a herbálnym prejavom.  Príjemná mäkká a elegantná tanínová štruktúra. Dlhý ovocno minerálny záver. Ak si pamätáte prvý ročník Cabernetu 2007, tento Cabernet sa k nemu približuje.

    Gastro: Dusené hovädzie líčka s koreňovej zeleninou, králik na divoko s bylinkovou omáčkou a haluškami, srnčí chrbát s pečenou maslovou tekvicou.
    Viac o našich cabernetoch sa dočítate tu:
    https://www.fundusregius.sk/sk/masterclass-jacikova-vinica/

    12,90 
  • Rizling rýnsky 2011 750 ml

    Rizling rýnsky 2011 750 ml

    Novo naplnený RR 2011v štandardnej fľaši. Koncentrovaná a vyzretá vôňa sušenej marhule, šťavnatých jesenných jabĺčok, pražených mandlí a jemným dotykom medu a herbálnych tónov. Chuť je suchá, stále živá, komplexná a harmonická s výbornou aciditou a mineralitou. Dominuje záhradné ovocie a hroznová šupka, jemne krémové. Takmer 12ročný Rizling z vulkanickej pôdy s úžasným vývojom.

    Gastro: mušle svätého Jakuba, grilovaný morský vlk, grilovaný pstruh s citrónovou omáčkou.

    18,90 
  • Rizling rýnsky 2016 orange

    Rizling rýnsky 2016 orange

    Slamová farba s ľahkým orange nádychom. Vôňa záhradného ovocia letných jabĺk, hrušiek s tónmi maslových sušienok, bielej čokolády, medovky a marcipánu. Chuť je čistá, hroznová s jemne semi oxidatívnym charakterom. Svieže s vibrujúcou kyselinkou a ľahkou tanínovou štruktúrou v tóne kamilkového čaju. Stredne dlhý minerálny záver.

    Gastro: Kačacie prsia sous vide na zelenom šaláte, grilovaný pstruh s bylinkovou omáčkou, kuracie suprime so zemiakovou kašou

    14,90 
  • Tramín červený 2019

    Tramín červený 2019

    Jancis Robinson hodnotila toto víno v júli 2021 a dala mu úžasných 16b! Takto ho opísala:

    „Jemne medená farba. Vôňa je veľmi bohatá, takmer ako keby boli niektoré bobuľky botrytizované,
    čo mohlo vzniknúť vďaka blízkej vodnej ploche. Víno je na záver suché, ale intenzívne a takmer ťažké, ale nie násilné. Má (práve) dostatok kyslosti a pripomína mi bohaté perníky. Alkohol je v cieli trochu zrejmý, a tak je toto víno ideálnym partnerom k pikantnému pokrmu z diviny. Cítim v ňom prirodzený charakter tramínu. Je to dobre vyrobené a čisté víno – výraz teplého podnebia.“

    Suchý Tramín z tufového podložia s klasickým prejavom. Ušľachtilá vôňa marhule, žltého melónu, citrónovej trávy, zázvoru  s dotykom klinčekov, ružového oleja a medovky. Koncentrovaná a plná ovocno korenistá chuť  s elegantnou a vyváženou štruktúrou a s vibrujúcou kyselinkou. Minerálne v závere. Výborný potenciál k vyzrievaniu minimálne jedného desaťročia. Skvelý partner k teplej úprave Foie gras, červenému curry s langustou  alebo k syru Munster

     

    17,90 
  • Set vín 2019

  • Cabernet sauvignon 2015

    Cabernet sauvignon 2015

    Čistý odrodový cabernet s výbornou štruktúrou a temperamentom. Korenisto – ovocná aróma s nádychom byliniek a minerality. Priezračná chuť s pikantnou kyselinkou. Mandľovo – škoricový záver. Výborný potenciál na zrenie.
    Viac o našich cabernetoch sa dočítate tu:
    https://www.fundusregius.sk/sk/masterclass-jacikova-vinica/

    14,90 
  • Cabernet Sauvignon 2013

    Cabernet Sauvignon 2013

    Unikátny cabernet z bobuľového výberu. Víno má vynikajúcu koncentráciu a štruktúru. Vo vôni nádych horkej čokolády a korenia. Bohatá chuť s marcipánovým záverom s korenistým nádychom. Skvelý potenciál na zrenie.
    Jancis Robinson, najrešpektovanejšia kritička vína, mu dala v lete 2021 skvelých 16,5b!
    Viac sa dočítate tu:
    https://www.fundusregius.sk/sk/hodnotenie-jancis-robinson-v-2021/
    Viac o našich cabernetoch sa dočítate tu:
    https://www.fundusregius.sk/sk/masterclass-jacikova-vinica/

    34,90 
  • Rizling rýnsky 2018

    Rizling rýnsky 2018

    Suchý, svieži, jemný rizling s nižším alkoholom, jemnej zlato – zelenej farby. Lipovo – medová aróma. Ovocná harmonická chuť.

    12,90 
  • Tramín červený 2018

    Tramín červený 2018

    Vynikajúci suchý tramín z tufového podložia s botrytickými náznakmi. Vôňa je korenisto – kvetová so štipkou karamelu a klinčekov. Tramín má harmonickú kyselinku. Výborný potenciál na archiváciu.

    12,90 
  • Rizling rýnsky 2015 natural

    Rizling rýnsky 2015 natural

    Autentické prírodné suché víno oxidatívneho charakteru s botrytickými tónmi. Krásna ovocno – medová vôňa. V chuti med, oriešky a chlebová kôrka.

    12,90 
  • Najlepší ročník 2006

    Najlepší ročník 2006

    Neopakovateľné skvosty z nezabudnuteľného roka 2006!

    Rizling rýnsky 2006

    Frankovka modrá 2006

    66,00 
  • Dvojica sauvignonov

    Dvojica sauvignonov

    Dvojica protikladov  – sladký a suchý sauvignon.

    Sauvignon 2007

    Sauvignon MMVIII

    32,40 
  • Rizlingy 2013

    Rizlingy 2013

    Vynikajúce rizlingy z výnimočného roku 2013.

    Rizling rýnsky 2013 extra

    Rizling rýnsky 2013 polosuché

  • Suché skvosty

Pridajte sa do nášho newslettra a získajte

degustačný návod zdarma

Pridajte sa do nášho newslettra a získajte

degustačný návod zdarma